GT Nergaard

GT Nergaard

GT Nergaard har 30 års erfaring som profesjonell fotograf og er utdannet ved Brooks Institute of Photography i California.

Nergaard jobber som rektor og mentor ved Norsk Fotofagskole i Trondheim og er en aktiv bidragsyter innen fotoformidling i Norge. Han er i dag styremedlem for Norsk Museum for Fotografi – Preus Fotomuseum og styremedlem for Trondheim Dokumentarfestival, og frem til i fjor styreleder og eier for magasinet Fotografi og tidligere styreleder for Nordic Light Festival.

GT Nergard jobber med personlige prosjekter til bok og utstilling, og har gjennom karrieren stilt ut ved en rekke solo- og gruppeutstillinger. Verkene hans ligger i krysningen mellom fiksjon og virkelighet, og er en poetisk fortolkning av samspillet mellom mennesker og naturen. Han er representert av Kahmann Gallery i Amsterdam for salg av print og utstilling.

GT vil holde åpningsforedraget vårt på fredag med tittelen:

«Fotografiet som en velsignelse og forbannelse – veien til mitt personlige utrykk og fotografiske identitet»

gtnergaard.com | @gtnergaard | fotofagskolen.no


Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

%d bloggere liker dette: