Siri Nordberg Malvik

Siri Nordberg Malvik

Siri Nordberg Malvik er utdannet portrettfotograf, og har sitt eget foretak.

Hun har sitt virke i både privat- og bedriftsmarkedet, og har jobbet med det de siste 22 årene. Videre arrangerer hun workshops, og «kreative aftener” – en plattform hvor fotografer og designere sammen kan dele av sin kunnskap.  

«I møte med døden»

Hun vil fortelle om sitt siste, store prosjekt hvor hun har fulgt en familie hvor Frode, far og ektemann, hadde uhelbredelig kreft. Siri vil fortelle om hvordan hun jobber med det fotografiske, men også hvordan dette prosjektet ble en stor læringsprosess både som menneske og fotograf. Under foredraget har Siri også med seg Guri, enken etter Frode, som vil fortelle om sin opplevelse av en reise sammen i ord og bilder.

Foredraget avsluttes med en samtale med Trine Melhuus.

@fotografsirinordberg


Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

%d bloggere liker dette: